Metode de plata

Puteti cumpara produsele de pe site-ul www.foxmag24.ro folosind urmatoarele instrumente de plata:
 

Ramburs (cash) la livrarea coletului
 

Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra.

 

Online cu Card bancar prin procesatorul de plati EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard) Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!Plata in rate

Pe www.foxmag24.ro puteti sa achizitionati produsele dorite si prin intermediul serviciului de plata in rate fara dobanda.
Poti folosi online carduri BCR, BRD Finance, Alpha Bank, First Bank, Start BT (Banca Transilvania), pentru achizitii in 1, 2, sau 3 rate fara dobanda.
 

Transfer bancar
 

Plata se poate face si prin virament bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmand a se face dupa intrarea sumei (contravaloarea totala a facturii) in contul nostru.

Datele necesare pentru efectuarea platii prin transfer bancar sunt:

  • SC FOX MAG RO SRL
  • CUI RO 41067288
  • Nr. Reg.Com. J23/2021/2019
  • Sediul social: Strada. Mihai Bravu Nr. 68 Com.Afumati Jud.Ilfov
  • Banca ING BANK N.V., BUCHAREST BRANCH Cont IBAN:RO33INGB0000999909110460